03 866 18 19

Prijslijst

Print

Alles over INKART karting tarieven.

Lekker lang karten.

Karting geeft je een enorm gevoel van snelheid. Daarnaast is het ook een intensieve belevenis voor lichaam en geest. Een INKART sessie bevat de juiste balans tussen gezond sporten en maximaal plezier beleven. Voor volwassenen en juniors duurt een sessie 12 minuten, voor kinderen 10 minuten. Dat is heel veel FUN. Na een korte break staat niets je in de weg om nog een keer het circuit op te gaan.

Super safe racen.

Jong en oud verantwoord race-sensaties schenken, daar gaan we voor. Veiligheid is al sinds 1994 prioriteit nr 1 bij INKART. Daarom rijden de volgende categorieën nooit samen op het circuit, zonder uitzondering! 

  • Volwassenen (+16 jaar)

  • Juniors (Jonger dan 16 jaar, groter dan 1m65 en zwaarder dan 55 kg)

  • Kinderen (Ouder dan 6 jaar, en groter dan 1m20)

Betaalbaar kartplezier

INKART geeft je waar voor je geld! In je sessieprijs zijn gebruik van een echte race-overall en een gehomologeerde en gedesinfecteerde helm inbegrepen. Dat is niet alleen veilig, het staat je ook goed wanneer je straks die foto voor je Instagram neemt! Kies je aantal sessies en boek nu.

 
 

Wanneer karten je leven is!

Tel je kartjes voor het slapengaan? Zie je ze rijden in plaats van vliegen? Welkom bij de club. Haal extra veel voordeel uit je liefde voor de kartingsport en teken voor levenslang, karten wel te verstaan.

 
 

Not available

Not available

  • INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE