03 866 18 19

Inkart Training Club

Print

Not available

Not available

Karting opleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen (nieuw)

Je kind droomt van karten.
Misschien net als jij vroeger, is je zoon of dochter gefascineerd door autosport. Alle grote F1 piloten zijn begonnen met karten. Het is de ideale leerschool. Geef ze de kans om hun droom achterna te gaan en schrijf ze in bij INKART TRAINING CLUB.

Ouder dan 16 jaar? Klik hier voor trainingsstages.

Een professioneel training programma.
Bij INKART TRAINING CLUB leren we jouw kind alles over de karting sport. Dat pakken we professioneel aan. Het training programma bevat de juiste balans tussen theorie en praktijk op het INKART-circuit. Leren karten moet ook FUN zijn! 

Veilig leren karten bij INKART.
In alle veiligheid plezier beleven, we maken er bij INKART al sinds 1994 een erezaak van. Bij INKART TRAINING CLUB leren we onze jonge karters alles over hoe ze zich veilig kunnen uitleven aan het stuur van een kart. 

 

INKART TRAINING CLUB karting programma’s

Een karting leertraject op maat.
Snel zijn op vier wielen, dat leer je stap voor stap. Ons leertraject bevat 6 verschillende trainingsniveaus. Kids en Juniors ontdekken karten met een INITIATIE. Ze maken kennis met de regels, de kart en het circuit. Heeft het karting-virus gebeten? Kinderen jonger dan 16, groter dan 1m65 en zwaarder dan 55 kg, gaan meteen door naar JUNIOR STARTER om bochtentechniek en rijden op de ideale lijn te trainen. Voor KID-piloten is het tijd voor level 2: KID STARTER. Daar leren we de basistechnieken aan. Dat perfectioneren we verder in KID ADVANCED, voor een nog betere bochtentechniek en controle over de kart. Eens dat onder de knie bereiden we de overgang naar de junioren voor. In KID MASTER leggen we de focus op wedstrijdsituaties en karting wedstrijd tactiek. Is je spruit ondertussen gegroeid en heeft hij flink gegeten?  Dan is ook hij of zij helemaal klaar voor JUNIOR STARTER. De kroon op vaak en veel karting leerplezier zetten we in de toplevel categorie JUNIOR MASTER. Hier stomen we onze jonge kart piloten klaar voor de kampioenschappen

Meer weten over INKART TRAINING CLUB.
Kies een training level en kom er alles over te weten. Direct weten hoe de kalender van INKART TRAINING CLUB er uit ziet, klik hier. Uiteraard hebben we ook een overzicht met alle deelnameprijzen.

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE