03 866 18 19

Meer over karting voor kinderen

Print

Not available

Not available

Kids karting bij INKART is FUN

Maximale veiligheid, ultieme fun

Vanaf 6 jaar en 1m20 kunnen kinderen bij INKART op een veilige en verantwoorde manier de fun van karten ontdekken. We hebben onze ultra veilige karts voor kinderen uitgerust met impact absorberende bumpers en een voorgevormde hoofdsteun, om je kind maximaal te beschermen. We passen de positie van de pedalen box, stuur en stoel aan zodat je dochter of zoon volledige controle heeft over de kart. Voor de race geven we een aangepaste briefing, Zo kennen ze alle regels en kun je ze veilig en vol vertrouwen het INKART-circuit zien opgaan.

 

Karting is gezonde ontspanning.

Een van de belangrijkste dingen die we leren als kind is de coördinatie tussen onze ogen en onze handen en voeten. Gamen helpt kinderen om deze motorische vaardigheden onder de knie te krijgen maar helaas zonder veel fysieke inspanningen. Karten bij INKART is het gezonde alternatief om ronde na ronde de motoriek te verbeteren en tegelijk spieren en ademhaling te trainen. Kids karting bij INKART is gezonde fun! 

 

INKART-karts voor puur karting plezier.

Karten bij INKART doen we in recent ontwikkelde Sodi LR5’s, en die mogen we gerust hoogtechnologisch noemen. Veiligheid en precisie, speciaal ontworpen voor een fantastische race ervaring. Achter het stuur en laag bij de grond de acceleratie voelen, geen betere plek daarvoor dan het INKART-circuit. Scherp de bochten aansnijden op zoek naar de ideale lijn, dat is echt karting plezier beleven. Boek nu karting sessies voor je kids en bel ons op 03 866 18 19.

 

INKART karting verjaardagsfeestje.

De coolste verjaardag ooit.

De verjaardag van je kind is een uniek moment en dat wil je hen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes laten beleven. Ze de gelegenheid geven om met elkaar te karten wordt een onvergetelijke herinnering. INKART kan je helpen dit te organiseren. Met een INKART birthday party is jouw zoon of dochter flink op weg om zijn/ haar coolste verjaardag ooit beleven, dat beloven we je. Een hele pagina met informatie hierover vind je hier.

 

Racen in een echte outfit

We willen dat je kinderen op deze speciale dag maximum plezier beleven in alle veiligheid. Naast alle andere voorzieningen zorgt INKART ook voor een echte race-outfit en een gehomologeerde helm. Zo zijn ze niet alleen beschermd maar zien ze er ook nog eens supercool uit. Wees maar zeker dat ze hun foto’s straks gaan delen! Vraag zeker al je offerte aan voor een INKART birthday party via dit formulier of bel ons op 03 866 18 19.

 

Kon de karting pret niet op?

Zijn je kinderen gebeten door het karting virus? Geef hun dan de kans om zich verder uit te leven en beter te leren karten. Dat kan bij de INKART TRAINING CLUB. Wanneer ze de smaak van karting te pakken hebben, dan is dat ongetwijfeld iets voor hen! Meer informatie hierover vind je hier.

 

 

Kid karting beleven gaat zo:

  • Reserveren is sterk aanbevolen en kan telefonisch op 03 866 18 19. Reseveer je karting sessie online .

  • De Inkart Prijslijst vind je hier.

  • Kids, juniors en adults rijden NOOIT tegelijkertijd op het circuit. INKART geeft absolute prioriteit aan veiligheid en maakt hierop geen enkele uitzondering.

  • Kinderen kunnen rijden op woensdagnamiddag vanaf 14u, in het weekend vanaf 10u, op feestdagen en tijdens de vakanties.  Check onze openingsuren hier.

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE