03 866 18 19

Karts & Cars

Print

Not available

Not available

Triple Action Event

Drie keer eindeloos veel actie

4 wheels fun en 4 wheels safety, u vindt ze broederlijk naast elkaar op de INKART & JESCO site langsheen de A12 Antwerpen – Brussel in Boom. Combineer ze, en u krijgt een uniek Triple Action Event op 4 wielen: slipcontrole, remcontrole en kartingplezier. We hebben meer dan voldoende plek om deze 3 modules tegelijkertijd te laten doorgaan. Karts en Cars is dan ook het ideale programma voor grote groepen. We wisselen vlot van het ene stuur naar het andere volgens een beproefd schema, zo verliest niemand zijn pedalen.

Car control en karting plezier

Tijdens een INKART-Triple Action Event staat er niemand stil, toch niet zonder het te willen. In de module remcontrole leren de deelnemers wat remmen echt betekent. We oefenen de noodstop en de noodstop met ontwijking. Een slippende wagen controleren wordt aangeleerd in de module slipcontrole. Ervaren wat echt racen is gebeurd tijdens een heuse karting Grand Prix. Warming up, kwalificaties en dan een echte race met F1 startgrid, nooit eerder hadden u en uw gasten zoveel plezier. Uiteraard laten we de Champagne knallen op het afsluitende podium. Vraag vandaag nog uw offerte voor een gecombineerde karting en autotraining via deze link of bel ons even op 03/8661819. 

Maxi versie op verzoek

Het Triple Action Event kan in de voormiddag, namiddag of avond georganiseerd worden. U wil meer? Dan maken we er toch gewoon een hele dag van. We verzorgen met plezier een heerlijk menu, BBQ of buffet. Nog meer actie?  We brainstormen graag met u verder op 03/8661819.

Wil je meer weten over Jesco auto training school, neem dan alvast een kijkje op de website.

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE