03 866 18 19

Endurance

Print

Not available

Not available

Team-karten voor volhouders.

Uw Karting Endurance op maat.

In Le Mans doen ze er 24 uur over, bij INKART kiest u helemaal zelf. Rijden in teams van 2, 3 of meer piloten, u bepaalt het. Race sensaties beleven voor één, twee of nog veel meer uren, aan u de keuze. Eén ding garanderen we u, en dat is dat elke minuut 100% genieten gaat worden. 

Teamspirit op het circuit.

De INKART-Eventmanager begeleidt u en uw gasten van pole tot podium. Eerst geeft hij een uitgebreide briefing, zo kruipt straks iedereen zelfverzekerd achter het stuur. Daarna is het aan de teams. Samen een strategie bepalen, pitstops en tankbeurten plannen, tips delen en natuurlijk supporteren, dat is teambuilding mark II. Onder leiding van de Eventmanager zorgen de track-marshalls ervoor dat alles perfect en veilig verloopt.

De uithouder wint!

Een INKART Karting Endurance staat voor heel veel en lang karting plezier. We bouwen op met een qualifying sessie en daarna start de echte race. De teams met de beste combinatie van uithoudingsvermogen, tactiek en snelle wissels staan straks op het Petronas podium voor de ceremoniële huldiging. Stop? Inderdaad, die gaat ongetwijfeld vliegen wanneer de Champagne knalt. U houdt het niet meer uit en wilt meteen meer weten? Vraag dan hier uw offerte, of bel ons op 03/8661819.

Niet vergeten, deelnemers aan een INKART  Karting Endurance moeten minimum 16 jaar zijn!

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE