03 866 18 19

Meer over karting voor jongeren

Print

Not available

Not available

Junior karting SENSATIE bij INKART

Opwindend plezier, hoogste veiligheid.

Groter dan 1m65, zwaarder dan 55 kg en toch nog geen 16? Dan ga je het INKART-circuit op in de junior klasse! Je neemt het op tegen je leeftijdsgenoten zodat iedere race weer mega spannend wordt. Voor de start krijg je een briefing en kan je kart volledig afgestemd worden op je lichaamsbouw. Daarna is het tijd om ronde na ronde raceplezier te beleven. Net als bij Formule 1 waken Track-Marshals over je safety. INKART geeft voorrang aan verantwoord karten.  Ultieme fun in alle veiligheid.

 

Karten bij INKART in top-karts.

In de junior klasse neem je plaats achter het stuur van een volwassen kart, de SODI RT8. SODI is de onbetwiste wereldleider en ontwikkelde deze hoogtechnologische kart om ook jou een fantastische race ervaring te bezorgen, op het INKART-circuit natuurlijk. De combinatie van veiligheid en precisie geven je perfecte controle over elke pk van de high-performance 270 cc motor. Strak remmen voor de bocht, de ideale lijn opzoeken om je tijden te verbeteren, dat is puur karting plezier.

 

Een uitdagend karting circuit.

INKART houdt van jongeren die gaan voor uitdagingen. We hebben het INKART-circuit speciaal ontworpen om ook jonge talenten de kans te geven zich maximaal uit te leven. Een snelle chicane, een rechte lijn waarop je de top van 60 km/h kan halen, een lange rechtse bocht, alle ingrediënten zijn voorzien om je karting sessies tot pure sensatie te maken.   Boek nu en bel ons op 03 866 18 19.

Boek nu en bel ons op 03 866 18 19.

 

 

Karten is beleven bij INKART.

Echte kampioenschappen betwisten

Karten wordt nog leuker wanneer je echte kampioenschappen kan betwisten, net zoals de pro’s. Qualifying sessies om de starting-grid te bepalen, felbevochten heats rijden op weg naar het podium, dat is een grand-prix beleven als een echte piloot. INKART organiseert regelmatig kampioenschappen voor jongeren. Hou onze website in de gaten en schrijf je snel in voor het volgende INKART championship. Bel ons op 03 866 18 19!

 

Kart racen als een pro.

Niet alleen het circuit en de kart zijn belangrijk! INKART wil iedereen maximaal laten genieten van zijn karting belevenis. Dat kan alleen maar als het hele plaatje klopt. Onze indoor en outdoor karting aan de A12 Antwerpen - Brussel ademt racen. De kleuren, de billboards, het podium, het geluid van gierende banden, bij INKART betreed je de wereld van de autosport. Daarbij staat veiligheid centraal. Naast alle andere veiligheidsvoorzieningen zorgt INKART ook voor een echte race-outfit en een gehomologeerde helm. Zo ben je goed beschermd en valt er niemand uit de toon.

 

Gebeten door karten?

Veel jonge karting piloten ontwikkelen al snel een passie voor het circuit. Verlang jij ook al vurig naar meer? INKART biedt jou een unieke kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen: INKART TRAINING CLUB.  Professioneel begeleid leer je bij INKART TRAINING CLUB om sneller, beter en veiliger te karten, de perfecte voorbereiding op je volgende race. Meer informatie hierover vind je hier.

 

 

Junior karting beleven gaat zo:

  • Reserveren is sterk aanbevolen en kan telefonisch op 03 866 18 19. Reserveer je karting sessie online .

  • De Inkart Prijslijst vind je hier.

  • Kids, juniors en adults rijden NOOIT tegelijkertijd op het circuit.  INKART geeft absolute prioriteit aan veiligheid en maakt hierop geen enkele uitzondering.

  • Juniors kunnen rijden op woensdagnamiddag vanaf 14u, in het weekend vanaf 10u, op feestdagen en tijdens de vakanties.  Check onze openingsuren hier.

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE