03 866 18 19

Grand Prix

Print

Not available

Not available

Samen een karting grote prijs beleven.

Uw eigen top race-event.

Ronkende motoren, gierende banden en de spanning van een race. Bij INKART ondergaat u het niet als toeschouwer, maar beleeft u het zelf. Speciaal voor u en uw genodigden organiseren we een exclusieve karting Grand Prix, in ware Imola stijl.

VIPS achter het stuur.

U en uw gasten zijn onze VIPS, en dat gaan jullie merken. Onze INKART-Eventmanager geeft jullie eerst een uitgebreide briefing. Daarin vertelt hij niet alleen wat jullie allemaal gaan beleven, hij legt ook de veiligheidsvoorschriften uit en geeft massa’s tips over bochtentechniek, de ideale lijn en de juiste stuurtechnieken. Tijdens uw Grand Prix gaat iedereen vol vertrouwen het circuit op, om in alle veiligheid karting race sensatie te ervaren.

Uw Grand Prix wordt groots!

Dit event is de real thing. Warm-ups, kwalificaties en races, net als in de Formule 1 zorgen we voor een naadloos verloop van uw programma. Van start tot finish worden u en uw gasten begeleid door de Eventmanager en zijn team van ervaren track Marshalls. Eindigen doen we met een knallend podium. De winnaars krijgen hun trofee, inclusief een echte Champagne douche. Helemaal gewonnen voor dit spectaculaire bedrijfsevent? Vraag dan hier uw offerte of bel ons op 03/8661819.

Niet vergeten, deelnemers aan een INKART Grand Prix moeten minimum 16 jaar zijn!

INKART, YOUR N° 1 RACING EXPERIENCE