03 866 18 19

Menu

Print

Not available

Not available

  • Vrijdag, zaterdag en zondag

    Feestdagen

    FEEL GOOD SNACKS

    Croque O’ Bolo, Verse groenten-mix, mayo & ketchup

    € 10,00

    Saltufo (Salami, Parmesaan, Truffel) met grissini. Lekker bij wijntje of biertje

    € 10,00

    Soepje van zoete aardappel en jonge worteltjes, broodvingers en zure room

    € 7,00

    Croque Monsieur van Brugge kaas en beenham, Verse groenten-mix, mayo en ketchup

    € 8,00

    Jong belegen kaasblokjes, mosterd & augurkjes

    € 8,00

    Fuet salami, mosterd en augurkjes

    € 10,00

     Mini Fetakroketjes (8st.) met home-made tzatziki

    € 12,50

    Mini-asperge-superanokroketjes (8st.) met home-made gerookte zoete paprika mayo

    € 12,50

    Rundsballetjes met mosterd   

     8st. € 12,00

    12st. € 16,50

    16st. € 21,00

     

    Warme nacho’s, pulled chicken, cheddar dip,

    guacamole, zure room, paprika-mix (4pers.)

    € 19,50

  • HOME MADE BURGER by REFUEL

    Vrijdag, zaterdag en zondag

    Feestdagen

    Refuel: Limousin Beef & Duroc Pork Burger, uienringen, augurk slices, rucola-veldsla, tomaat, black-peppersaus

    € 18,50

    Smokey Refuel: Smokey Limousin Beef & Duroc Pork Burger, uienringen, augurk slices, rucola-veldsla, tomaat,

    black-peppersaus

    € 19,50

    Team Refuel: appelhout gerookte Pulled Chicken, uienringen, augurk slice, rucola-veldsla,

    tomaat, mango-currysaus

    € 19,50

    Smokey Team Refuel: Smokey Chicken & appelhout gerookte Pulled Chicken, uienringen, ananas slice,

    augurk slice, rucola-veldsla, tomaat, mango-currysaus

    € 20,50

    Sea Refuel: Smokey Noorse zalm, dille, uienringen,

    rucola-veldsla, tomaat, verse home-made tzatziki

    € 24,00

  • VIVA ITALIA

    Vrijdag, zaterdag en zondag

    Feestdagen

    Salade van schelpenpasta, gestoomde Noorse zalmfilet, gegrilde groene asperges, komkommer reepjes, rucola- veldsla, paprika, afgewerkt met citrus vinaigrette en broodvingers

    €   16,00

    Barra gallega pizza baguette, afgewerkt met rucola-veldsla

    € 12,00

    Barra gallega, burrata, tomaat, rucola-veldsla, pesto, crème van rode balsamico

    € 14,00

    Verse pasta alla chitarra Bolognaise, gemalen kaas

    € 14,00

    Home-made lasagne Bolognaise,

    getomateerde roomsaus en broodvingers

    € 19,00

  • YOUNG DRIVERS, SMALL EATERS

    Vrijdag, zaterdag en zondag

    Feestdagen

    Heerlijke frietjes in puntzak en mayo

    €6,00

    BIG-rundsballetjes(4 st), met frietjes, verse groenten mix, ketchup en mayo

    €10,00

    Mini Feta kroketjes (4st.)met frietjes, groenten mix, home-made tzatziki

    € 9,00

    Verse pasta alla chitarra Bolognaise, gemalen kaas

    € 9,00

    Home-made Limousin Beef & Duroc Pork Burger, augurk slice, ketchup, frietjes mayo-ketchup

    € 12,50

  • DESSERT

    powered by ijsboerke

    Vrijdag, zaterdag en zondag

    Feestdagen

    Handijsje

    Vegan fruit & Veg raket

    € 2,50

     

    Cornetto Vanille

    € 3,00

     

    Handijsje Perletta pralines (6 st. to share)

    € 8,00

     

    Coupe

    Vanille roomijs, slagroom

    € 6,50

    Vanille roomijs, slagroom en chocoladesaus

    € 8,00

     

    Reuzenpannekoek

    voor de kleine zoete zonde

    Witte, bruine, blonde suiker,Nutella

    € 6,00

     

  • Vegan

    Vrijdag, zaterdag en zondag

    Feestdagen

    Refuel vegan: Vegan burger (100gr.), nacho’s, uienringen, augurk slices, rucola-veldsla, tomaat, guacamole dip

    € 15,00

    Vegan en crunchy: Nordic, Valencia, Indian, sriracha-mayo (3st.)

    € 6,00

    Vegan en crunchy: Nordic, Valencia, Indian, sriracha-mayo (6st.) 

    € 11,50

  • OPENING HOURS KITCHEN

    Wednesday
    Small Menu Refuel Food
     BBQ's for groups from 8 people and after reservation 7 days prior
    Thursday
    Small Menu Refuel Food
     BBQ's for groups from 8 people and after reservation 7 days prior
    Friday
    Menu 
     Kitchen open from 18h till 21h30
    Saturday Menu  Kitchen open from 11h till 21h30
    Sunday
    Menu
     Kitchen open from 11h till 19h00
     
    INFO AND RESERVATION 03 866 18 19
    There are various catering options for event organization.
    Call 03 866 18 19 of e-mail us