Menu
PrintNot available
Not available
-
Vrijdag, zaterdag en zondag
FeestdagenFEEL GOOD SNACKS
Croque O’ Bolo, Verse groenten-mix, mayo & ketchup
€ 10,00
Saltufo (Salami, Parmesaan, Truffel) met grissini. Lekker bij wijntje of biertje
€ 10,00
Soepje van zoete aardappel en jonge worteltjes, broodvingers en zure room
€ 7,00
Croque Monsieur van Brugge kaas en beenham, Verse groenten-mix, mayo en ketchup
€ 8,00
Jong belegen kaasblokjes, mosterd & augurkjes
€ 8,00
Fuet salami, mosterd en augurkjes
€ 10,00
Mini Fetakroketjes (8st.) met home-made tzatziki
€ 12,50
Mini-asperge-superanokroketjes (8st.) met home-made gerookte zoete paprika mayo€ 12,50
Rundsballetjes met mosterd
8st. € 12,00
12st. € 16,50
16st. € 21,00Warme nacho’s, pulled chicken, cheddar dip,
guacamole, zure room, paprika-mix (4pers.)€ 19,50
-
HOME MADE BURGER by REFUEL
Vrijdag, zaterdag en zondag
Feestdagenkeuken uitzonderlijk gesloten op vrijdag 12 juni 2024
Refuel: Limousin Beef & Duroc Pork Burger, uienringen, augurk slices, rucola-veldsla, tomaat, black-peppersaus€ 18,50
Smokey Refuel: Smokey Limousin Beef & Duroc Pork Burger, uienringen, augurk slices, rucola-veldsla, tomaat,
black-peppersaus€ 19,50
Team Refuel: appelhout gerookte Pulled Chicken, uienringen, augurk slice, rucola-veldsla,
tomaat, mango-currysaus€ 19,50
Smokey Team Refuel: Smokey Chicken & appelhout gerookte Pulled Chicken, uienringen, ananas slice,
augurk slice, rucola-veldsla, tomaat, mango-currysaus€ 20,50
Sea Refuel: Smokey Noorse zalm, dille, uienringen,
rucola-veldsla, tomaat, verse home-made tzatziki€ 24,00
-
VIVA ITALIA
Vrijdag, zaterdag en zondag
FeestdagenSalade van schelpenpasta, gestoomde Noorse zalmfilet, gegrilde groene asperges, komkommer reepjes, rucola- veldsla, paprika, afgewerkt met citrus vinaigrette en broodvingers
€ 16,00Barra gallega pizza baguette, afgewerkt met rucola-veldsla
€ 12,00Barra gallega, burrata, tomaat, rucola-veldsla, pesto, crème van rode balsamico
€ 14,00Verse pasta alla chitarra Bolognaise, gemalen kaas
€ 14,00
Home-made lasagne Bolognaise,
getomateerde roomsaus en broodvingers€ 19,00
-
YOUNG DRIVERS, SMALL EATERS
Vrijdag, zaterdag en zondag
FeestdagenHeerlijke frietjes in puntzak en mayo
€6,00
BIG-rundsballetjes(4 st), met frietjes, verse groenten mix, ketchup en mayo
€10,00
Mini Feta kroketjes (4st.)met frietjes, groenten mix, home-made tzatziki
€ 9,00
Verse pasta alla chitarra Bolognaise, gemalen kaas
€ 9,00
Home-made Limousin Beef & Duroc Pork Burger, augurk slice, ketchup, frietjes mayo-ketchup€ 12,50
-
DESSERT
powered by ijsboerkeVrijdag, zaterdag en zondag
FeestdagenHandijsje
Vegan fruit & Veg raket
€ 2,50Cornetto Vanille
€ 3,00Handijsje Perletta pralines (6 st. to share)
€ 8,00Coupe
Vanille roomijs, slagroom
€ 6,50Vanille roomijs, slagroom en chocoladesaus
€ 8,00
Reuzenpannekoek
voor de kleine zoete zonde
Witte, bruine, blonde suiker,Nutella
€ 6,00 -
Vegan
Vrijdag, zaterdag en zondag
FeestdagenRefuel vegan: Vegan burger (100gr.), nacho’s, uienringen, augurk slices, rucola-veldsla, tomaat, guacamole dip
€ 15,00
Vegan en crunchy: Nordic, Valencia, Indian, sriracha-mayo (3st.)
€ 6,00
Vegan en crunchy: Nordic, Valencia, Indian, sriracha-mayo (6st.)
€ 11,50
-
OPENING HOURS KITCHEN
WednesdaySmall Menu Refuel FoodBBQ's for groups from 8 people and after reservation 7 days priorThursdaySmall Menu Refuel FoodBBQ's for groups from 8 people and after reservation 7 days priorFridayMenuKitchen open from 18h till 21h30Saturday Menu Kitchen open from 11h till 21h30 Sunday MenuKitchen open from 11h till 19h00INFO AND RESERVATION 03 866 18 19There are various catering options for event organization.Call 03 866 18 19 of e-mail us