03 866 18 19

BBQ Indianapolis

Print


OP DE GRILL & AAN HET SPIT *
Lomo rack – Duroc (Spaans Iberico varken) met Amerikaanse Oakheart Bacardi-marinade
Noorse zalmfilet, soja, kriekbier en witte wijn
Kippenvleugels met sriracha hot chili
Boerengrillworst van varken en rundsvlees in een kruidenmengeling
 
 
GROENTEN
Watermeloensalade met munt, feta en zwarte olijven
Tomatensalade met lente-uitjes, basilicum en rode ajuin
Amerikaanse wortel-koolsalade, gesuikerde yoghurtvinaigrette en rozijnen
Pastasalade met erwten, rucola, peterselie en zongedroogde tomaatjes
Komkommersalade met dillekruid, appelvinaigrette en Spaanse pepertjes
 
 
SAUZEN EN BROOD
Citroenmayonaise, looksaus en cocktailvinaigrette
Ovenplaat brood
 
 
€ 38,00 per persoon
BTW, service en onze smile inbegrepen
Minimale bestelling vanaf 15 personen
 
 
SUPPLEMENT DESSERT
vooraf door te geven
 
TOP bij koffie of thee…        
Roomijs van de chefs                                                   + € 3.00 
Roomijs van de chefs met chocoladesaus                   + € 4.50 
 
WIJNEN (Suggestie)
Wit         Comenge Verdejo Rueda (Spanje)              27,00
Rood      Château Argadens Bordeaux 2014             29,50
Rosé       Luc Pirlet Syrah                                          22,50