BBQ Indianapolis
PrintOP DE GRILL & AAN HET SPIT *
Savourette licht gepekeld met een lak van Amerikaanse Oakheart Bacardi
Noorse zalmfilet, basilicumpesto, tomaat en courgette in papillot
Kippenvleugels met sriracha hot chili en cocosmelk
Boerengrillworst van varken en rundsvlees in een kruidenmengeling
Noorse zalmfilet, basilicumpesto, tomaat en courgette in papillot
Kippenvleugels met sriracha hot chili en cocosmelk
Boerengrillworst van varken en rundsvlees in een kruidenmengeling
GROENTEN
Tomatensalade met lente-uitjes, basilicum en rode ajuin
Knolseldersalade met platte peterselie en walnoten
Caribbean pastasalade met een licht pikante toets
Komkommersalade met dillekruid, appelvinaigrette en Spaanse pepertjes
Knolseldersalade met platte peterselie en walnoten
Caribbean pastasalade met een licht pikante toets
Komkommersalade met dillekruid, appelvinaigrette en Spaanse pepertjes
SAUZEN EN BROOD
Mayonaise, currymango
Ovenplaat brood
€ 42,00 per persoon
BTW, service en onze smile inbegrepen
Minimale bestelling vanaf 10 personen
SUPPLEMENT DESSERT
vooraf door te geven
TOP bij koffie of thee…
Roomijs van de chefs + € 4.00
Roomijs van de chefs met chocoladesaus + € 4.50
WIJNEN (Suggestie)
Wit Comenge Verdejo Rueda (Spanje) 27,00
Rood Château Argadens Bordeaux 2014 29,50
Rosé Luc Pirlet Syrah 22,50