03 866 18 19

À la carte

Print

Not available

  • Oldtimers met nieuwe carrosserie

    Groentesoep met kalfsballetjes en “Italiaanse oortjes” 6,00
    Pasta Bolognese “deluxe” met gemalen kaas 12,50
    Fish & steak chips  met citroen, munt/dragon erwten en tartaarsaus 15,00
    Huisbereide lasagne met grill ham, kaassaus en crispy bacon 16,50

    Finger Food bij een heerlijk biertje of zomaar

    Olijven met fetablokjes 10,00
    Bourgondische rundsbitterballen BIG (8 st.) met mosterd 10,00
    Nacho’s , hot cheese dip, jalapeño en zure room (3 p.) 10,00

    Voorgerecht of voor de kleine honger

    Groentesoep met balletjes 5,00
    Croque Monsieur (2 st), sla garnituur, mayo en ketchup  8,50
    Croque Madame (2 st), sla garnituur, mayo en ketchup  10,00

    Croques met mayo en ketchup

    “Monsieur” met fijne frisée en honingtomaten 8,50

    “Pulled Pork” met mais, BBQ-saus, rode ui, komkommer en yoghurt

    12,50
    “Griekse” met feta, olijven, komkommer en yoghurt 12,50

    Bagels

    Bacon, Lettuce, Tomato en spiegeleitje (B.L.T.) 10,00
    Cheese, Lettuce, Tomato en spiegeleitje (C.L.T.) 10,00

    Supplementen

    Mayonaise, ketchup of gemalen kaas 1,00
    Brood, steak frietjes of pasta pesto verde 3,00
  • Hoofdgerechten geserveerd met Steak frietjes of Pasta pesto verde

    Clare Valley rundsburger, cheddar, crispy bacon, sla en ajuinringen 19,50
    Handgesneden steak tartaar “a la minute” geprepareerd 20,50
    Haspengouwse rundssteak met peperroomsaus 21,50

    Voor onze jongste pilootjes ( - 12 jaar)

    Pasta Piccolo di Mario Bolognese met gemalen kaas 8,00
    Fish & Chips met maynoaise 8,00
    Bourgondische bitterballen met frietjes  8,00

    Voor de lekkerbek(jes) onder ons….

    Muffin van de Chefs 2,50
    Cornetto Hagelslag Chocolade Jacques 3,00
    Dame Blanche 7,00

    Koekebakke op zaterdag en zondag van 14u tot 17u

    Reuze-Pannenkoek met  confituur, witte, blonde of bruine suiker 5,00
    Brusselse wafel van de Chefs 6,50

    Voor groepen vanaf 10 personen vragen de Chefs om de keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
    Vanaf 20 personen kiest u best één van onze overheerlijke Tavola's of BBQ's.

    Wij maken 1 rekening per tafel.

    Het Inkart Bistro Team waardeert het als u reserveert. 
    Zo kunnen we uw tafel mooi indekken en u nog beter bedienen.