03 866 18 19

À la carte

Print

Not available

  • Soep

    Dagsoep met brood 5,00
    Groentesoep met wortel, selder, prei, kalfsballetjes en brood                               7,00

    Croque's (met mayo/ketchup)

    Monsieur - met sla garnituur      8,50
    Bolo - bolognaise saus, sla garnituur 12,00

    Big Toast

    Tonijn met peperoncini (licht pikant), sla, perzik 10,00
    Veggie met groene pesto, tomaat, sla en gegrilde courgette 10,00
    Boschampignons met look, peterselie en citroen 10,00
    Pizza-style met bolognaise saus en geraspte kaas 10,00

    Finger Food bij een heerlijk biertje of zomaar

    Kaasblokjes met mosterd en augurkjes 7,50
    Salami fuet met mosterd en augurkjes 8,00
    Kippenvleugels met zoet-zuur sausje 10,00
    Bourgondische rundsbitterballen BIG (8st) met mosterd 10,00
    Nacho's, kaasdip, jalapeno en zure room (+/- 3 man) 10,00
    BIG-MIX plank 15,00

    Supplementen

    Mayonaise, ketchup of gemalen kaas 1,00
    Brood, frietjes of kroketjes 3,00
  • Hoofdgerechten geserveerd met frietjes of kroketjes

    Ardeense burger met Roquefort, boschampignons en spek - Chefs choice 15,00
    Fish & chips met citroen, erwten en tartaarsaus 15,00
    Koninginnenhapje met boschampignons en citroen 17,50
    Runderstoofvlees op basis van Tripel Karmeliet 17,50

    Pasta's

    Pasta bolognaise met courgette, wortel, paprika, ajuin en gemalen kaas 12,50
    Huisbereide lasagne met grill ham, kaassaus, crispy bacon en brood - Al 24 jaar een topper 17,50

    Voor onze jongste pilootjes ( - 12 jaar)

    Pasta Piccolo di Mario bolognese met gemalen kaas 8,00
    Fish & Chips met mayonaise 8,00
    Bourgondische bitterballen (6 st) met frietjes  8,00
    Koninginnehapje met frietjes 8,00
    Runderstoofvlees met frietjes 8,00

    Voor de lekkerbek(jes) onder ons….

    Cornetto 2,50
    Magnum 3,00
    Dame Blanche 7,00

    Koekebakke op zaterdag en zondag van 14u tot 17u

    Reuze-Pannenkoek met  witte, blonde of bruine suiker 5,00
    Brusselse wafel van de Chefs 6,50

    Voor groepen vanaf 10 personen vragen de Chefs om de keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten.
    Vanaf 20 personen kiest u best één van onze overheerlijke Tavola's of BBQ's.

    Wij maken 1 rekening per tafel.

    Het Inkart Bistro Team waardeert het als u reserveert. 
    Zo kunnen we uw tafel mooi indekken en u nog beter bedienen.